Лидерът на Бойко Борисов бе във Враца заедно със съпартийци и симпатизанти

...
Лидерът на Бойко Борисов бе във Враца заедно със съпартийци и симпатизанти
Коментари Харесай

Борисов за новите управляващи: Те са извратени, уядени като манастирски мачароци

Лидерът на Бойко Борисов бе във Враца дружно със съпартийци и симпатизанти на партията.

,,Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз, само че сега разбрах - задачата сте вие, партия. Преливаха си електорат въз основата на парите. Когато стартира, той беше основан, с цел да се опълчи на Българска социалистическа партия. Това беше конкурент. Препоръката ми е да се държите дружно. И без петел се съмва - като си в ареста, по-трудно, само че съмва. Вие показахте, че капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Това видяха те - видяха жива, яростна съпротива пред ареста. Някои споделят, че тези ръководещите били дилетанти. Не е по този начин. Там има няколко индивида, които се имат за елитарни, а всички останали сме плебс``, разяснява Борисов.

По думите му в техните глави се върти това, че " са пристигнали да ни оправят ".

Те освен са брутални, а извратени. И от това най-вече ще патим. Никому неизвестени, употребявайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, по този начин и Сталин. Те ще дойдат за вас, един по един. При всеки арестуван кмет ще отидат депутати, юристи, а най-после и народът, уточни Борисов.

Той разясни, че сега е цялостен застой.

Но всичко това се взема решение. Трябва цялостна готовност да се резервира животът на хората. Тези партии, които в този момент, поради огромните шкембаци, заплатките и постовете - дебелаци и уядени като манастирски мачароци, надълбоко ще съжаляват. От вас няма нищо да остане, сподели Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР